www.gebauerpharma.hu | a Gebauer Pharma csoport tagja
Ha elégedett az oldalunkkal, kérjük, ajánlja ismerősének!

Az Ön neve:

Az Ön email címe:

Ismerőse email címe:

Üzenet:

Vitaminok nőknek ♀ arrow Ovant kapszula

Ovant kapszula

Ovant kapszula

További képek

A terhességre készülő női szervezet kiegyensúlyozott működésének, hormonális és emocionális egyensúlyának megőrzésére. (60 db kapszula)


Egységár: 8 062 Ft
A terméket új áruházunkban tudja megrendelni. Kérjük, kattintson a vásárlás gombra!

Termékismertető |

Termékismertető

Az Ovant étrend-kiegészítő fontos segítség a női szervezet egészségének általános optimálására, különösen a terhességre való felkészülés időszakában. Egészséges magzat világrahozatalához minden nőnek ajánlott. Nem szervi eredetű meddőség esetén az Ovant kapszula a szervezet és reproduktív szervek egészséges működését segíti, hozzájárul a hormonegyensúly optimális állapotához, miáltal fokozza a megtermékenyülés / fogamzás valószínűségét. Alternatív lehetőséget nyújt egy agresszív hormon terápia előtti optimális egyensúlyi állapot létrehozására, a fogamzásig eltelt időszak lerövidítésére.

Az Ovant komponenseinek hatása a fogamzásra:

Összetevők: Perui maca (Leoidium meyenii) kivonata, E-vitamin, B6-vitamin, folsav (B11-vitamin), B12-vitamin, cink, magnézium, vas, szelén, zöldtea-katechin, L-arginin

Perui maca - A népi hagyomány és egészségtudatosság minden országban ismer olyan növényeket, amelyek kedvezően hatnak a terhesség kialakulására vagy lefolyására. Ilyennek tartják Peruban a maca növény gyökérgumóját, amit perui ginzengnek is neveznek. Az Andok magas hegyein termesztik és az őslakosok elsődlegesen élelmiszerként fogyasztják. Úgy tartják, ez a növény segít megőrizni fertilitásukat, vitalitásukat idősebb korukra is. A perui maca és a zöld tea igazoltan kedvező hatásúak a női szervezet működésére, energiatartalmának fokozására, jótékonyan hatnak a reproduktív szervek működésére. A perui maca libidót fokozó hatása régóta ismeretes.

Terhesség idején fokozódik az antioxidáns igény ezért fontos a terhesség előtt normalizálni a női szervezet antioxidáns szintjét. Az antioxidánsok védik a magzati burok épségét, gátolják a magzati fejlődési rendellenességeket, hiányuk esetén a terhesség veszélyeztetetté válhat. Az említett két növénykivonat antioxidáns hatása révén segíti a menstruációs ciklus szabályosságát, javítja a fogamzás hatékonyságát.

Összetevők 3 kapszulában (napi adag):

Magnézium: 400 mg
Vas: 18 mg
Cink: 15 mg
Szelén: 80 µg
B6 vitamin: 6 mg
B12 vitamin: 12 µg
Folsav: 400 µg
Proprietary blend*: 1145 mg

*Perui maca kivonat (Lepidium meyenii), L-arginin, Zöld tea kivonat

 

Adagolási javaslat |

Adagolás:

Naponta 3 × 1 kapszula a 3-6 hónapig, illetve a megtermékenyülés bekövetkeztéig. A tervezett fogamzás előtt legalább egy hónappal ajánlott az egyébként teljesen egészséges nőknek is elkezdeni a készítmény szedését a reproduktív szervek állapotának optimálására. Szükség esetén egy hónap szünetet tartva a kúra megismételhető.

Kiszerelés:

60 kapszula /doboz

Fontos figyelmeztetések, hasznos tudnivalók:

A készítményt ne alkalmazza a benne lévő zöld tea élénkítő koffeintartalma miatt, ha szoptat,  felismert terhessége van, illetve szívbetegség és magas vérnyomás esetén! A terhesség első időszakában, annak orvosi megállapításáig nem jelent problémát az OVANT kapszulák fogyasztása.

Nem hormontartalmú készítmény!

Regisztrációs kategória:

Étrend-kiegészítő, OÉTI szám: 5927/2009. 


Felkészülés a terhességre

Tudatos felkészülés a terhességre

A terhességre való felkészülés során az étrendünkből gyakorta hiányzó vitaminokat és ásványi anyagokat étrend-kiegészítőkkel érdemes pótolni. A népi hagyomány alapján régen ismert, később a tudomány megállapította, hogy egyes növényi hatóanyagok és vitaminok segíthetik a női szervezet megkívánt erőnlétét, emocionális és hormonális egyensúlyát, valamint a reproduktív szervek optimális működését. Mindezek a hatások elősegíthetik a fogamzás időbeni bekövetkezését. Ebben segít az Ovant készítmény magas B6-, B12- és E-vitamintartalma, amely fontos szerepet játszik a szerotonin szintézisében, a vörösvérsejtképzésben, valamint védő hatást eredményez a petefészek és a méh sejtjeire.

A terhességi felkészülés időszakában a készítmény biztosítja a két legfontosabb iont, a vasat és a magnéziumot. A magnézium az energiatermelő folyamatok fontos eleme. Terhesség alatti hiánya koraszülést eredményezhet és kárt okozhat az anyai szervezetben is. A terhességre készüléshez szükséges további fontos vitamin- és nyomelem-komponensek: folsav (B11, a baba nyitott gerinc fejlődési rendellenességének elkerüléséhez fontos), cink és szelén. A készítmény L-arginin tartalma közvetetten, de igen hatékonyan stimulálja a vérkeringést a méhben, a petefészekben, a genitális szervekben.

Végezetül, de kiemelten fontos hangsúlyozni, hogy tudatosan készüljünk a gyermekvállalásra. Már hónapokkal a terhesség előtt törekedjünk az egészséges életvitelre, a kiválasztott vitamin-készítménnyel vagy étrend-kiegészítőkkel szervezetünk felkészítésére! Ehhez ajánljuk tapasztalataink alapján az Ovant kapszulát.

Vissza az oldal tetejére!


Talán ez(ek) a termék(ek) is érdeklik Önt

PG/53 ovulációs mikroszkóp Ár:
2 840 Ft
PG/53 ovulációs mikroszkóp
Tovább
Start csomag Ár:
3 590 Ft
Start csomag
Tovább
Femibion 800 magzatvédő vitamin Ár:
3 785 Ft
Femibion 800 magzatvédő vitamin
Tovább

Bejelentkezés

A bevásárlókosara jelenleg üres.Szállítási díjaink>>

MEDI-FEC székletvér ellenőrző teszt Ár:
1 050 Ft
MEDI-FEC székletvér ellenőrző teszt
Tovább
Vitinne kapszula 100 db Ár:
6 470 Ft
Vitinne kapszula 100 db
Tovább
Ovant kapszula Ár:
8 062 Ft
Ovant kapszula
Tovább
Arianna orrszívó-porszívó Ár:
1 910 Ft
Arianna orrszívó-porszívó
Tovább
Loritan tesztbetét 3 db Ár:
3 255 Ft
Loritan tesztbetét 3 db
Tovább