www.gebauerpharma.hu | a Gebauer Pharma csoport tagja
Ha elégedett az oldalunkkal, kérjük, ajánlja ismerősének!

Az Ön neve:

Az Ön email címe:

Ismerőse email címe:

Üzenet:

Vitaminok férfiaknak ♂ arrow Ferulant kapszula

Ferulant kapszula

Ferulant kapszula

További képek

A Ferulant kapszula férfiaknak a megtermékenyítő képesség optimalizálását, az egészséges spermakép kialakítását hivatott segíteni. (60 db kapszula)


Egységár: 8 062 Ft
A terméket új áruházunkban tudja megrendelni. Kérjük, kattintson a vásárlás gombra!

Termékismertető |

Termékismertető

A Ferulant új, magas színvonalú termék a férfi megtermékenyítő képességet fokozó termékek piacán. Hatékonyságát klinikai eredmények igazolják. Fő hatóanyaga a ferulsav. A Ferulant további komponensei (L-karnitin, antioxidánsok, vitaminok és nyomelemek) szinergista hatásukkal segítik elő a reproduktív szervek vérkeringését, egészségét.

A magyar férfiak spermaképe (spermiumok, száma, alakja, mozgékonysága) sokat romlott az utóbbi 30 évben, de hasonló tendencia mutatkozik a legfejlettebb államokban élő férfiak esetében is. Az ondófolyadékban az ondósejtek száma a felére csökkent, 73 millió/mililiterről 31 millió/mililiterre. Ezzel párhuzamosan sok esetben a spermiumok mozgékonysága sem éri el a megtermékenyítéshez minimálisan szükséges értéket. E negatív folyamatban főszerepet játszanak az élelmiszerekkel bevitt vegyi anyagok, a dohányzás, a túlzott alkoholfogyasztás, a növekvő légszennyezettség és egyéb káros környezeti hatások.

A Ferulant alkalmazása a klinikai vizsgálatok során 51%-kal növelte a spermiumok számát és 37%-kal fokozta spontán mozgékonyságukat. Fogamzást elősegítő hatását a Stanford University Medical School (USA) orvoskutatói meddő párok esetében igazolták, több mint 30%-uknál következett be terhesség a 6 hónapos kúra alatt. A legújabb, Magyarországon több mint 100 férfi alanyon elvégzett kísérleti kezelés alapján a nem genetikai okokból meddő férfiaknál a spermiumok minőségének javulása még szembetűnőbb.

A babák születési rendellenességeinek jelentős hányadát a spermiumok és petesejtek oxidációs sérülései okozzák. Ezek rizikóját a Ferulant magas antioxidáns hatóanyagtartalma csökkentheti.

A recept nélkül kapható Ferulant vonzó, jól tolerálható készítmény a férfiak reproduktív egészségének optimálására.

A Ferulant szedése javasolt minden babavállalásra készülő férfinak!

Összetevők 3 kapszulában (napi adag):

B6-vitamin: 3 mg
B12- vitamin: 0.009 mg
C-vitamin: 180 mg
E-vitamin: 132.4 mg
Folsav: 0.60 mg
Cink: 22.5 mg
Szelén: 0.105 mg
Proprietary blend*: 975 mg

*Angyalgyökér kivonat, Ferulsav, L-karnitin, Zöld tea kivonat

 

Adagolási javaslat |

Adagolás:

Naponta 3 x 1 kapszula 3 hónapig, majd egy hónap szünetet tartva a kúra megismételhető.

Kiszerelés:

60 db kapszula/ doboz

Fontos figyelmeztetések, hasznos tudnivalók:

A kúra alatt javasolt a megfelelő életmód és táplálkozás betartása, mivel ez jelentős hatással van megtermékenyítő képességre (drog, alkohol mellőzése).

A készítmény Angelica sinensis (angyalgyökér) komponense fokozhatja a fény iránti érzékenységet, különösen a világos bőrű személyeknél. A fényre érzékeny személyek kerüljék a hosszas tartózkodást napon és a szolárium használatát. A készítmény hatóanyagaival illetve segédanyagaival szembeni túlérzékenység esetén a készítményt nem szabad alkalmazni.
Ne szedje, ha vérzési rendellenességben szenved, ha véralvadásgátlót szed! Ne szedje együtt clomifen-nel (pl. Clostylbegyt tablettával) és más hormon tartalmú készítménnyel!

Regisztrációs kategória:

Gyógyhatású készítmény, OGYI szám:1018/2007.


A férfiak termékenységéért

A korrigálható férfi eredetű meddőség

Sajnálatos tény, hogy ma minden ötödik fiatal párnál nem vagy csak igen nehezen következik be a várva-várt terhesség. Statisztikai adatok szerint a meddőségért (ami alatt 12 havi sikertelen fogamzási próbálkozást értünk) azonos mértékben felelősek a nők és a férfiak, illetve egyidejűleg mindketten (20%).

Dr. Czeizel Endre orvosbiológus szerint a spermakép (spermiumok száma, alakja, mozgékonysága) az utóbbi negyven évben sokat rosszabbodott a magyar férfiak jelentős hányadánál. Az ondófolyadékban az ondósejtek száma átlagosan a felére csökkent, alakja rosszabbodott és a spermiumok mozgékonysága is gyengült. A probléma megoldására a tudományos kutatások egy új, természetes alapú készítményt ajánlanak.

Ferulant a férfiak termékenységéért

A megtermékenyítő képesség optima-lizálását, az egészséges spermakép kialakítását hivatott célozni a Magyarországon 2008-ban bevezetett természetes alapú készítmény. Nem szervi eredetű megtermékenyítési problémák esetén alkalmazandó: a spermiumok számának növelésével, biológiai aktivi-tásának, mozgékonyságának fokozásával segítséget nyújt a megtermékenyítéshez.

Az egészséges férfi szervezet számára fontos vitaminokat, antioxidánsokat, ásványi anygokat, karnitint tartalmaz, valamint az angyalgyökér kivonatát (fő hatóanyaga a ferulasav), amely a tradicionális távolkeleti gyógyászat évszázadok óta alkalmazott gyógynövénye. Szinergista hatásukkal elősegítik a reproduktív szervek fokozott vérkeringését, egészségét.

Klinikai eredmények

A Stanford University (USA) Orvosi Fakultásán végzett klinikai vizsgálatokban a Ferulant 51%-kal növelte a spermiumok számát, 37%-kal fokozta spontán mozgékonyságukat (energiájukat) és 26%-kal javította a spermiumok linearitását 3 hónap alatt. (A linearitási szám a spermiumok egyenesirányú mozgását írja le. Minél nagyobb a szám, annal valószínűbb a megtermékenyítés bekövetkezése. A lombikbébi programban az egyenes irányban leggyorsabban haladó spermiumokat választják ki és alkalmazzák.) A Ferulant klinikai kipróbálásaiban alkalmazott 3-6 hónapos kúra során a megtermékenyítő képesség egészségessé, normálissá vált és megtermékenyítést eredményezett a párok 30%-ánál az eltelt időn belül. Az eredmény kiválónak mondható, tekintettel arra, hogy a vizsgálatban részt vett pároknál a meddőség esete 50%-ban a női partnernél is fennállt (ők a női készítményt kapták).

A Ferulant komponenseinek hatása a megtermékenyítő képességre

A Ferulant legfontosabb összetevője a Kínai angyalgyökér (Angelica sinensis) kivonata, amely nem tévesztendő össze az Európában is honos Orvosi angyalgyökérrel. Az Angelica sinensist a hormonrendszer harmonizálására ajánlják és használják. A készítmény további komponensei: vitaminok (C, B6, folsav/B11, B12, E), ásványi anyagok (cink, szelén), zöldtea-kivonat és karnitin. A komponensek értágító és görcsoldó hatása révén fokozzák a vérkeringést a férfi reprodukciós szervekben, ami az egészséges spermiumtermelődés alapfeltétele. A cink és a folsav együttes adagolása elősegíti a spermiumok hosszabb életképességét. Az L-karnitin kedvezően befolyásolja a spermaszámot, koncentrációt és minőséget. A B12 vitamin a sejtérés, fejlődés alapfeltétele. Kutatások szerint B12 vitaminhiány esetén a spermiumok száma és mozgékonysága jelentősen csökken.

A Ferulant minden babát vállaló párnak ajánlott, mert hatóanyagai védik a férfi ivarsejtek épségét, egészségét, miáltal elősegítik a születendő magzat egészségét. 

 

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

 

Vissza az oldal tetejére!


Talán ez(ek) a termék(ek) is érdeklik Önt

MEDI-FEC székletvér ellenőrző teszt Ár:
1 050 Ft
MEDI-FEC székletvér ellenőrző teszt
Tovább
MEDI-COM vizeletvizsgálati tesztcsík Ár:
810 Ft
MEDI-COM vizeletvizsgálati tesztcsík
Tovább
PROSTA-Check prosztata teszt Ár:
1 420 Ft
PROSTA-Check prosztata teszt
Tovább

Bejelentkezés

A bevásárlókosara jelenleg üres.Szállítási díjaink>>

Vitinne kapszula 40 db Ár:
3 290 Ft
Vitinne kapszula 40 db
Tovább
Maxi csomag Ár:
7 190 Ft
Maxi csomag
Tovább
Fertility SCORE Férfi termékenységi teszt Ár:
8 500 Ft
Fertility SCORE Férfi termékenységi teszt
Tovább
Középsugaras hCG teszt Ár:
655 Ft
Középsugaras hCG teszt
Tovább
MEDI-COM vizeletvizsgálati tesztcsík Ár:
810 Ft
MEDI-COM vizeletvizsgálati tesztcsík
Tovább