www.gebauerpharma.hu | a Gebauer Pharma csoport tagja
Ha elégedett az oldalunkkal, kérjük, ajánlja ismerősének!

Az Ön neve:

Az Ön email címe:

Ismerőse email címe:

Üzenet:

Vásárlási Feltételek

Általános Szerződési Feltételek, Üzletszabályzat

Kérjük kedves vásárlóinkat, hogy a megrendelések elküldése előtt, szíveskedjenek elolvasni üzletszabályzatunkat! Az üzletszabályzat elolvasásához kattintson ide!

Hogyan vásárolhat?

Webáruházunk éjjel-nappal nyitva áll Ön előtt, így bármikor lehetősége van nézelődni, vásárolni. Termékeink kategorizálva vannak, ezzel is segítve a vásárlást, de kulcsszó alapján is lehetőség van az áruk közötti keresésre. Remélhetőleg Ön is megtalálja azokat a termékeket, melyeket keres.

Termékeink rendszerezésére többszintű menüstruktúrát hoztunk létre. A főoldalon található termékkategóriák segítenek a fő termékcsoport kiválasztásában. A kívánt termékcsoportra kattintva, részletes terméklistát kap. Itt válogathat termékeink között és eljuthat a termékek információs adatlapjaira, amelyen már részletes leírás és képdokumentáció is található. Itt láthatja a termék árát, mely minden esetben tartalmazza az ÁFA-t.

Miután rátalált a megvásárolni kívánt termékre, tegye virtuális kosarába a „Kosárba tesz” gomb megnyomásával.

Ahhoz, hogy megrendelését véglegesítse és elküldje részünkre, egy rövid adatlapot kell kitöltenie, ahol megadja a szállításhoz és számlázáshoz szükséges adatait. Itt lehetősége nyílik regisztrálnia magát visszatérő ügyfeleink közé, így következő vásárlásakor már csak felhasználónevét és jelszavát kell megadnia. Regisztrációkor kérjük, szíveskedjék adatait pontosan megadni, így elkerülhetők a hibás adatok okozta kellemetlenségek!

Keresési lehetőségek

A gyorskeresés funkcióval a vásárlást, illetve a kiválasztást szeretnénk megkönnyíteni. Egy szót vagy szótöredéket megadva lehet keresni a termékek megnevezésében és a termékleírásban. A keresési funkciót a termékkategóriák fölött találja.

Megrendelés, fizetés, szállítás

Amennyiben Ön korábban már regisztrálta magát oldalunkon, bejelentkezését követően a megrendelő panelban a rendszer automatikusan kitölti adatait (név, szállítási cím, számlázási cím stb.) az Ön által korábban megadottak alapján.

Amennyiben még soha nem regisztrálta magát oldalunkon, azt első vásárlásakor megteheti!

Miután kosarába helyezte a megvásárolni kívánt termékeket, és véglegesíteni szeretné vásárlását, meg kell adnia a szállítási és számlázási adatokat, melyek elengedhetetlenek a sikeres vásárláshoz. Miután minden adatát leellenőrizte, nyomja meg az elküld gombot így rendszerünk rögzíti megrendelését és megkezdjük a teljesítést. Megrendelésének elküldését követően a rendszer automatikus üzenetet küld az Ön által megadott e-mail címre, melyben tájékoztatja a megrendelt tételekről.

Munkanapokon 15.00 óráig elküldött internetes megrendeléseket még aznap átadjuk a szállítónak.

Termékeinket minden esetben a Magyar Posta Logisztika üzletága (MPL) szállítja Önnek házhoz.

A megrendelt árut egész Magyarország területén házhoz szállítjuk.

A házhoz szállítás díja 990 Ft.

Küldeményeink kézbesítésével azért a Magyar Posta Logisztika üzletágát bíztuk meg, mert jelenleg így tudjuk a legalacsonyabb szállítási költségeket biztosítani vásárlóinknak. Több ezer küldeményünk sikeres célba érése alapján bízunk abban, hogy az Ön megrendelése is gyorsan és problémamentesen elér Önhöz!

A megrendelt termékek ellenértékét, átvételkor a postásnak kell kifizetnie!

Kérjük, azt a címet adja meg, melyen napközben megtalálható. Amennyiben a postás mégsem tudja személyesen átadni a küldeményt, egy hivatalos postai értesítést helyez el postaládájában, melyen fel van tüntetve a területileg illetékes postahivatal címe, ahol átveheti a küldeményt az értesítésen megjelölt időkorláton belül. Ha leadott megrendelését követő 3-4 nap után sem érkezik meg a küldemény, figyelje postaládáját, és amennyiben értesítést talál, kérjük, a feltüntetett időpontig fáradjon be a postahivatalba átvenni a küldeményt! A határidő lejárta után a Magyar Posta automatikusan visszaszállítja cégünknek a küldeményt. Postahivatalban történő személyes átvétel esetén, kérjük, vigye magával személyi igazolványát és lakcímkártyáját!

Személyes adatok védelme

Az GEBAUER PHARMA Kft. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a GEBAUER PHARMA Kft.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a GEBAUER PHARMA Kft. - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

Technikai információ

A következőkben webáruházunk használatához szeretnénk néhány hasznos tanáccsal szolgálni.

Javasolt böngésző típusok:

Internet Explorer 6.0 és újabb verziók, melyek a következő honlapról tölthetőek le: http://www.microsoft.com/ie/

Firefox 2 és újabb verziók, melyek a következő honlapról tölthetőek le: http://www.mozilla.com/firefox

Javasolt képfelbontás:

Legalább 1024 x 768 pixel.

Javasolt - ingyenesen letölthető - szoftver a honlapon található letölthető dokumentumok megnyitásához:

Adobe Acrobat Reader - a PDF fájlokhoz
http://www.adobe.com

Amennyiben további kérdése merül fel, kérjük, jelezze emailben.

vissza az oldal tetejére!

 

Bejelentkezés

A bevásárlókosara jelenleg üres.Szállítási díjaink>>

Loritan tesztbetét 10 db Ár:
8 850 Ft
Loritan tesztbetét 10 db
Tovább
Ovant kapszula Ár:
8 062 Ft
Ovant kapszula
Tovább
PG/53 ovulációs mikroszkóp Ár:
2 840 Ft
PG/53 ovulációs mikroszkóp
Tovább
SavvyCheck candida teszt Ár:
2 490 Ft
SavvyCheck candida teszt
Tovább
Fertility SCORE Férfi termékenységi teszt Ár:
8 500 Ft
Fertility SCORE Férfi termékenységi teszt
Tovább