www.gebauerpharma.hu | a Gebauer Pharma csoport tagja
Ha elégedett az oldalunkkal, kérjük, ajánlja ismerősének!

Az Ön neve:

Az Ön email címe:

Ismerőse email címe:

Üzenet:

Terhességi tesztek ♀ arrow 25 db terhességi tesztcsík

25 db terhességi tesztcsík

25 db terhességi tesztcsík

Early Detection terhességi tesztcsík 25 darabos kiszerelésben a terhesség vizeletből történő korai kimutatására.


Egységár: 2 900 Ft
A terméket új áruházunkban tudja megrendelni. Kérjük, kattintson a vásárlás gombra!

Termékismertető |

Termékismertető

Vajon terhes lettem?

Terhes vagyok vagy nem? Akár ez minden vágyam, akár meg vagyok ijedve, mindenképpen tudni szeretném az eredményt. Erre a kérdésre adnak választ terhességi tesztjeink, melyet otthon egyszerűen és gyorsan elvégezhet. Csak a tesztcsík és vizelet szükséges hozzá.

A terhességi teszteket gyakran terhességi gyorstesztnek nevezik, mivel érzékenységüktől függően már a megtermékenyített petesejt beágyazódását követő 3 napos terhességet is képesek kimutatni.

A terhességi teszt a vizeletben megjelenő hCG hormon (humán choriális gonadotropin) mennyiségének kimutatásán alapszik. A terhességi tesztek érzékenysége változó: A hazai piacon forgalmazott termékek érzékenysége 10 - 100 mIU/ml között van. Az amerikai Innovacon, Inc. vállalat által kifejlesztett Early Detection 10 mIU/ml érzékenységű tesztje már a várt menstruáció előtt 2-3 nappal képes kimutatni a terhességet. Pontosabb lehet a vizsgálat, ha a reggeli első vizeletmintából történik, ugyanis ebben az időpontban a terhességi hormon nagyobb koncentrációban van jelen a vizeletben.

Az terhességi hCG tesztek előnyei:

  •  A terhesség korai felismerése. A beágyazódást követő 3. napon a hCG szint körülbelül 17 és 119 egység között van, amit a 10 mIU/ml érzékenységű tesztünk biztonsággal kimutat.
  • Otthon egyszerűen és gyorsan elvégezhető.
  • Egyértelmű, megbízható eredményt mutat 5 percen belül.
  • Több, mint 99 %-os megbízhatóság.

Az 25 darabos Early Detection terhességi hCG tesztcsík vásárlása esetén 1 teszt elvégzésének költsége mindössze 116 Ft.

TIPP!

Hány darabot vegyek? |

Hány darab tesztre van szükségem?

Manapság széles választékban találunk terhességi teszteket a patikákban, drogériákban, de a szupermarketekben is. Többféle kiszerelés létezik a tesztcsíktól, a tesztkazettán át egészen a kis házi laboratóriumig. A termékek ára - 1 darabra vonatkoztatva - szintúgy széles skálán mozog, 400 Ft-tól egészen 2000 Ft-ig.

A mennyiség kiválasztásánál érdemes azt az általános érvényű megállapítást figyelembe venni, "egy teszt, nem teszt"! Vagyis egyaránt érdemes pozitív eredmény és negatív eredmény után is másnap, és egy-két nappal később is, akár többször megismételni a tesztet.

Mivel nem egyformán és szabályosan működik mindenkinek a szervezete, előfordulhat, hogy egy esetleges embrió 1-2 nappal később ágyazódik be a méhfalba, később kezdi meg a hCG hormon termelését, és ezáltal később kaphat biztosabb eredményt a terhességi teszttel.

A fentiekből látható, hogy bármi legyen is a pillanatnyi cél, a többször elvégzett terhességi teszt, időben és megbízhatóságban egyértelműbb eredményt nyújt.

Tehát...

25 darabos terhességi tesztcsík kiszereléseink azok számára készülnek akik gyermeket szeretnének, de az "úton" problémákkal találkoznak. Számukra egyértelműen a 25 darabos kiszerelés a leggazdaságosabb megoldás.

1 teszt költsége: 195 Ft

Attól sem kell tartani, hogy a fel nem használt terhességi tesztek feleslegessé válnak, hiszen száraz, naptól védett hűvös helyen tárolva 1 évig megőrzik szavatosságukat.

Biztonságát és eredményességét az Egyesült Államokban, az Innovacon, Inc. vállalat laboratóriumaiban fejlesztették ki és tesztelték.

 

 

Használati útmutató

Használati útmutató

A vizsgálat előtt kérjük, figyelmesen olvassa el a termékhez kapott Használati Útmutatót!

 

vizeletminta A terhességi tesztcsík használata előtt vegyen vizeletmintát tiszta, szára edénybe.
Vegye ki a tesztet a műanyag csomagolásból és szemrevételezze a terméket.
a teszt elvégzése Függőlegesen tartva a nyilak irányába merítse a tesztcsíkot a vizeletmintába 10-15 másodpercig. Ne merítse a tesztcsíkot a MAX jelzésnél mélyebbre!
Tesztcsík a kontroll zónában megjelent csíkkal. Vegye ki a tesztcsíkot a vizeletmintából, helyezze a jelzésekkel felfelé jól megvilágított, nem nedvszívó vízszintes felületre, és kezdje meg az időmérést. Ahogy a teszt működni kezd, egy halvány elszíneződést figyelhet meg, ahogy a vizelet áthalad a teszt (T) és a kontroll (C) zónában.
Eredmény leolvasása: teszt- és kontroll csík egyaránt megjelent (pozitív eredmény).Olvassa le az eredményt 3 perc múlva. Ha a hCG koncentráció magas, a színes csík 1 percen belül is megjelenhet. Ha nincs színes csík 3 perc múlva, várjon még egy percet, de 10 perc múlva az eredmény már nem értékelhető!

Értékelés

a tesztcsíkok értékelése

Terhes: Két elkülönülő csík jelenik meg. Az egyik a kontroll zónában (C), a másik a teszt zónában (T) jelenik meg. Az egyik csík lehet halványabb, mint a másik. Ezt nem kell figyelembe venni. A pozitív eredmény a terhességet valószínűsíti.

Nem terhes: Egy színes csík jelenik meg a kontroll zónában (C). A teszt zónában (T) nem jelenik meg csík. A negatív eredmény valószínűsíti, hogy nem terhes.

Érvénytelen: Ha nem jelenik meg színes csík a kontroll zónában (C), még akkor sem, ha a teszt zónában (T) megjelenik egy csík. A vizsgálatot meg kell ismételni egy új teszttel.

 

Vissza az oldal tetejére!


Talán ez(ek) a termék(ek) is érdeklik Önt

PG/53 ovulációs mikroszkóp Ár:
2 840 Ft
PG/53 ovulációs mikroszkóp
Tovább
Maxi csomag Ár:
7 190 Ft
Maxi csomag
Tovább
Középsugaras hCG teszt Ár:
655 Ft
Középsugaras hCG teszt
Tovább

Bejelentkezés

A bevásárlókosara jelenleg üres.Szállítási díjaink>>

PG/53 ovulációs mikroszkóp Ár:
2 840 Ft
PG/53 ovulációs mikroszkóp
Tovább
5 db terhességi tesztcsík Ár:
800 Ft
5 db terhességi tesztcsík
Tovább
Ovant kapszula Ár:
8 062 Ft
Ovant kapszula
Tovább
Középsugaras hCG teszt Ár:
655 Ft
Középsugaras hCG teszt
Tovább
Loritan tesztbetét 10 db Ár:
8 850 Ft
Loritan tesztbetét 10 db
Tovább