www.gebauerpharma.hu | a Gebauer Pharma csoport tagja
Ha elégedett az oldalunkkal, kérjük, ajánlja ismerősének!

Az Ön neve:

Az Ön email címe:

Ismerőse email címe:

Üzenet:

Rólunk

Bemutatkozás | Cégtörténet | Küldetésünk | Üzleti etikánk | Környezetvédelem | Partnereink

Bemutatkozás

Köszöntjük a Gebauer Pharma online patikában, mely az Ön kényelmes, biztonságos tájékozódását, vásárlását szolgálja!

Termékskálánkat folyamatosan bővítve a család minden tagjának, egyszerűen, áttekinthető rendszerben kínálunk a legkülönbözőbb problémák otthoni vizsgálatát, kezelését szolgáló nem receptköteles termékeket.

Cégcsoportunk korábban is forgalmazott termékeit, ovulációs tesztek - PG/53 ovulációs mikroszkóp és LH-tesztek – vagy a terhesség korai felismerését lehetővé tevő hCG teszteket még gazdaságosabb kiszerelésekben ajánljuk Önnek.

Az ovuláció időpontjának előjelzését szolgáló PG/53 ovulációs mikroszkóp és LH- tesztek, valamint a terhességi gyorstesztek különböző kombinációit tartalmazó „Babát akarok” csomagjaink pedig egyszerre fókuszálnak az Ön által óhajtott terhesség még hatékonyabb és a fentieknél is gazdaságosabb elérésére.

Tapasztalni fogja, hogy újabb, folyamatosan bővülő termékcsoportjaink, mint az egészségügyi tesztek, intim higiénia, baba-mama termékek, étrend kiegészítők, arc- és testápolók stb. egyaránt részletes és szakszerű tájékoztató anyagokkal támogatják Önt a biztonságos, megalapozott döntésében, vásárlásában.

Bármilyen kérdése esetén állunk szíves rendelkezésére elérhetőségeinken!

Köszönjük, hogy megtisztel bizalmával és figyelmével bennünket! Hasznos időtöltést kívánunk oldalainkon!

Cégtörténet

1989-ben alapítottuk a Licencia Kereskedelmi Kft-t, mellyel családi vállalkozás keretében irányított cégcsoportunk, a Gebauer Pharma Group of Companies története elkezdődött.

1991-ben  e cég keretében kezdtük meg első egészségügyi termékünk, a PG/53 Fertility Tester ovulációs mikroszkóp forgalmazását az Országos Orvostovábbképző Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Tanszékének vizsgálata és szakvéleménye, valamint az Orvos- és Kórháztechnikai Intézet (ORKI) által kiadott engedélye alapján. Napjainkig több százezer ovulációs mikroszkóp segíti a tudatos, természetes családtervezést nem csak Magyarországon, de a környező országokban is.

2003. óta az ovulációs mikroszkóp előállítása és forgalmazása a cégcsoportunk tagját képező Aquincum Express Bt keretében történik.

2005. decembere óta az ovulációs mikroszkóp az ORKI (EMKI) által kiadott, Európai Uniós CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

2007. januárjában indítottuk első honlapunkat, a www.csaladtervezes.hu oldalt így termékünk a patikahálózaton kívül az interneten is elérhetővé vált.

2008-ban internetes kereskedelmünket az amerikai Innovacon, Inc. vállalat által kifejlesztett és világméretekben forgalmazott Early Detection terhességi gyorstesztek forgalmazásával bővítettük. E termékek az amerikai FDA és az európai CE engedéllyel is rendelkeznek.

2009. januárjában alapítottuk cégcsoportunk zászlóshajóját, a Gebauer Pharma Kft-t bel- és külpiaci tevékenységünk fejlesztése, koordinálása érdekében.

2009. márciusában került Romániában bejegyzésre csoportunk új tagja, a Gebauer Pharma S.R.L., annak érdekében, hogy ebben a szomszédos országban ilyen módon szervezzük piaci tevékenységünket.

2009. júniusában indítottuk el új webáruházunkat a Gebauer Pharma online patikát, hogy egy jól strukturált termékpalettát ajánljunk látogatóink figyelmébe. Ezzel egy időben útjára bocsátottuk a romániai piacra optimalizált netpatikánkat is.

Küldetésünk

Internetpatikánk építése, folyamatos fejlesztése során kiemelt szempont számunkra, hogy látogatóink részletesen megismerkedhessenek termékeinkkel, olyan felhasználási és gazdasági szempontokat emeljünk ki, melyek megkönnyítik a termékeink közti eligazodást, a helyes választást, az egyszerű, de teljes mértékben biztonságos vásárlást.

Célkitűzésünk tehát az, hogy Ön…

 • biztonságosan, az információk teljes birtokában vásárolhasson,
 • pontosan tudja, mit, miért vásárol,
 • mindenből a valóban szükséges mennyiséget vegye elkerülve a felesleges pénzkiadást,
 • ne kelljen utaznia, ha nincs patika a közelében,
 • ne kelljen olyan kérdéseket feltennie, melyekről szívesebben olvas, mint zsúfolt patikákban beszél,
 • hozzájusson a patikákban nem mindig kapható, kevésbé közismert készítményekhez,
 • új, korszerű termékeket ismerhessen meg.

A fentiek mellett ugyancsak kiemelt célunk, hogy szakszerű, de közérthető információ-szolgáltatásunkkal a magyar lakosság egészségtudatosságát és életszemléletét pozitív irányba befolyásoljuk.

Üzleti etikánk

Ha honlapunk sok évvel korábban készül, nem biztos, hogy tartalmazná ezt a fejezetet. Ma azonban indokoltnak találjuk.

Cégünk családi vállalkozás, ami kötelez. Nincs nagy szervezet, mely mögé elbújhatnánk, mindenhez adjuk a nevünket. Ha valami nincs rendben, könnyen, egyszerűen elérhetőek vagyunk. Ez a legjobb minőségbiztosítás.

Legfontosabb tőkénk az üzleti bizalom cégünk iránt, visszatérő vásárlóink egyre növekvő száma. Nem kevésbé fontos számunkra, aki csak érdeklődik.

Tudatában vagyunk annak, hogy a stabil fejlődés érdekében hosszú időn keresztül csak a fejlesztés állhat gondolataink homlokterében. Egyre jobb minőségű termékekkel, egyre magasabb szinten kell vásárlóinkat kiszolgálnunk. Nem másokkal, önmagunkkal vagyunk versenyben.

Cégünknek nincs köztartozása, és egyetlen partnerének sem tartozik. Minden esetben határidőre fizet, és ezt várja el partnereitől is.

A legnagyobb gyógyszer-nagykereskedőtől egyéni internetes vásárlónkig mindenki tudja, megtapasztalhatja, hogy számíthat ránk.

Környezetvédelem

A gazdaságban való részvétel etikai szempontjai mellett nem kevésbé fontos számunkra a környezettudatosság. Ha embertársaink egészségét szolgáló termékeket forgalmazunk, furcsán venné ki magát, ha nem figyelnénk közvetlen és tágabb értelembe vett környezetünk megóvására. Hiszen nagyon valószínű, hogy betegségeink, bajaink jelentős részét éppen környezetünk elhanyagolásának, avagy éppenséggel tönkretételének köszönhetjük.

Saját lehetőségeinket figyelembe véve üzleti és magánéletünkben az alábbiakat tesszük környezetünk megóvása érdekében:

 • Ha tehetjük, ügyfeleinkkel papírmentesen, elektronikus úton kommunikálunk.
 • Papír felhasználásakor újrahasznosított papírral dolgozunk.
 • A féloldalas papírokat belső használatra újra felhasználjuk.
 • Energiatakarékos elektromos berendezéseket használunk.
 • Szelektíven gyűjtjük a hulladékot.
 • Használhatatlanná vált elektronikai berendezéseinket hulladékudvarokban adjuk le.

Tegyen Ön is környezetünk megóvásáért!

 

Partnereink:

Béres Egészségtár

Pannonmedicina

Phoenix Pharma

Hungaropharma

Emki

Wolf

Pharma Press

Varga Reformház


 

Bejelentkezés

A bevásárlókosara jelenleg üres.Szállítási díjaink>>

MEDI-FEC székletvér ellenőrző teszt Ár:
1 050 Ft
MEDI-FEC székletvér ellenőrző teszt
Tovább
Vitinne kapszula 100 db Ár:
6 470 Ft
Vitinne kapszula 100 db
Tovább
More Milk Plus tejserkentő tabletta 120x Ár:
9 921 Ft
More Milk Plus tejserkentő tabletta 120x
Tovább
PG/53 ovulációs mikroszkóp Ár:
2 840 Ft
PG/53 ovulációs mikroszkóp
Tovább
Ovant kapszula Ár:
8 062 Ft
Ovant kapszula
Tovább