www.gebauerpharma.hu | a Gebauer Pharma csoport tagja
Ha elégedett az oldalunkkal, kérjük, ajánlja ismerősének!

Az Ön neve:

Az Ön email címe:

Ismerőse email címe:

Üzenet:

Ovulációs tesztek ♀ arrow PG/53 ovulációs mikroszkóp

PG/53 ovulációs mikroszkóp

PG/53 ovulációs mikroszkóp

További képek

A családtervezés egyszerűen használható, gazdaságos és teljesen természetes eszköze a menstruációs ciklus vizsgálatára.


Egységár: 2 840 Ft
A terméket új áruházunkban tudja megrendelni. Kérjük, kattintson a vásárlás gombra!

Termékismertető |

Termékismertető

A PG/53 ovulációs mikroszkóp a családtervezést szolgáló eszköz, melynek segítségével minden nő otthon vagy bárhol saját maga vizsgálhatja termékeny, tehát fogamzásképes napjait. Így akár naponta figyelemmel kísérheti teljes menstruációs ciklusát, a peteérés folyamatát, az ovulációt, de a nem-termékeny napokat is. Ha éppen gyermeket szeretne, tudja mikor célszerű házaséletet élnie.  Ha azonban célja éppen a terhesség elkerülése, természetesen akkor is segítségére van.  Használata egyszerű: nyálat vagy méhnyakból vett cervix-váladékot kell az ovulációs mikroszkóp tárgylemezére felkenni, és a mintát 8-10 perces száradás után megtekinteni. Ha páfránylevelekre emlékeztető, szálkás képet látunk, az adott pillanatban termékenyek vagyunk, míg az amorf, körkörös formák a nem-termékeny napokat jelentik. A mikroszkóp jóval több tehát mint egyszerű ovuláció kalkulátor, hiszen segítségével a peteérés ideje, akárcsak a teherbeesés lehetséges ideje is előre megállapítható.

A PG/53 ovulációs mikroszkóp előnyei: 

 • Bárhol, bármikor, akárhányszor használható.
 • Teljesen természetes módszer.
 • Nincs semmilyen mellékhatása. 
 • Megbízhatósága magas szintű, több mint 98 %.
 • Egyszerű eszköz. A tárgylemez használat előtti tisztításán kívül semmilyen karbantartást nem igényel.
 • Világos, folyamatábrával illusztrált használati útmutatóval kerül forgalomba.
 • Erős tároló doboz gondoskodik védelméről.
 • A leggazdaságosabb eszköz: csak egyszer kell megvenni, és egy életen át használható!
 • Lejárata nincs.
 • A szexuális felvilágosítás, oktatás kiváló eszköze a családban és az iskolában.

TIPP!

Hasznos információkat és felhasználói véleményeket is olvashat!

Használati útmutató |

Használati útmutató

PG/53 OVULÁCIÓS MIKROSZKÓP ÚTMUTATÓJA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

A termékhez csatolt Használati Útmutató letölthető, nyomtatóbarát verzióját itt találja!

 

ovulációs mikroszkóp, a családtervezés eszköze - 1Az ovulációs mikroszkóp, mellyel bármikor, bárhol, egyszerűen, gyorsan ellenőrizheti, hol tart éppen menstruációs ciklusa.
ovulációs mikroszkóp, a családtervezés eszköze - 2A mikroszkóp felső korongjának elfordításával tegye hozzáférhetővé a kék csíkkal körülvett, üveg tárgylemezt.
ovulációs mikroszkóp, a családtervezés eszköze - 3Ujjával kenjen nyálat vagy méhnyakból vett cervix-váladékot a kis, kerek üveglapra, majd hagyja azt 6-8 percig száradni.
ovulációs mikroszkóp, a családtervezés eszköze - 46-8 perc elteltével fordítsa teljesen vissza a mikroszkóp felső korongját a kiinduló helyzetbe (1. ábra).
ovulációs mikroszkóp, a családtervezés eszköze - 5Vegye kézbe a mikroszkópot úgy, hogy hüvelykujja a felső korong közepén látható pontra kerüljön.
Helyezze a mikroszkópot a képen látható módon olyan közel a szeméhez, hogy megfelelő módon belenézhessen a nagyítólencsébe. A két korong közepén történő kismértékű összenyomásával állítsa be a fókusztávolságot úgy, hogy teljesen tiszta, éles képet lásson. A felső korong kis mértékű jobbra, illetve balra történő elfordításával a tárgylemezen lévő minta teljes terjedelmében megvizsgálható. Az A ábrához hasonló, szálkás, páfránylevélre emlékeztető kép a fogamzásképes állapot jele. A B ábrához hasonló, kör alakú, vagy alaktalan rajzolatok a nem fogamzásképes állapotot jelzik.

 

a cervix nyák kristályosodási képe

Hasznos tanácsok |

Hasznos tanácsok a PG/53 ovulációs mikroszkóp használatához

• Az első hetekben célszerű a tesztet nyállal és cervix-váladékkal egyaránt elvégezni, hogy mielőbb megfelelő tapasztalatot szerezzünk az ovulációs mikroszkóp használatával és menstruációs ciklusunkkal kapcsolatosan.

• A tesztet természetes fénynél, vagy izzólámpa fényénél végezzük. Utóbbi esetben a mikroszkóp 30-40 cm-re legyen a fényforrástól. A teszt fénycsővilágításnál nem végezhető!

• Éles, tiszta kép megtekintése érdekében, a használati útmutató 6. ábrájában leírt módon állítsa be a fókusztávolságot.

• Ügyeljünk arra, hogy a cervix-váladékot kizárólag alapos kézmosás után, vagy steril kesztyűt használva, középső ujjunkkal megfelelően felnyúlva, valóban a méhnyakból, és ne a hüvelynyílás elejéről vegyük! A mintavételhez előnyös testhelyzeteket lásd itt!

• Ha a hüvelyben bármilyen fertőzés vagy gyulladás gyanúja áll fenn, a tesztet kizárólag csak nyállal végezzük!

• Nyállal ne végezzünk tesztet, evést, ivást vagy dohányzást követő 1 órán belül!

• Az eszköz úgy nevezett tiszta eszköz. Használata után, a mikroszkóp üveg tárgylemezét nedves, szálat nem hagyó ruhával megfelelően tisztítsuk meg! A mikroszkópot minden esetben a hozzá adott tároló dobozban tároljuk!

• Amennyiben a mikroszkóp lencséjére váladék, víz, vagy bármilyen szennyeződés kerül, azt mindkét oldalról száraz ruhával töröljük tisztára!

• Az önellenőrzés során gondoljunk az átmeneti napok figyelembe vételére, amikor nem kívánt terhesség bekövetkeztével számolhatunk! Az ilyen napokat a nem egyértelműen fonalas, illetve nem egyértelműen amorf alakzatokat mutató kép jelöli.

• Fogamzásgátló készítmény használata mellett vagy közvetlenül azt követően, illetve bármilyen hormonkezelés, hormontartalmú gyógyszer szedése esetén a teszt egyáltalán nem alkalmazható! Ilyen esetben a teszt megkezdése előtt forduljon szakorvoshoz!

• Bármilyen bizonytalanság esetén kérje szakorvos vagy védőnő tanácsát.

 

További információk: www.csaladtervezes.com

10 tipp a terhesség érdekében!

Ha terhes szeretne lenni, 10 javaslatunk van az Ön részére:

 1. Valamilyen, az ovuláció időpontjának megállapítását lehetővé tevő eszköz jelentősen növeli a terhessé válás valószínűségét. Ajánljuk figyelmébe PG/53 ovulációs mikroszkópunk és egyéb ovulációs LH tesztjeinket.

 2. Állítsanak le minden fogamzásgátló módszert (óvszer, tabletta stb.).

 3. Keresse fel nőgyógyászát, tájékozódjon egészségi állapotáról, kérje ki tanácsait terveivel kapcsolatosan.

 4. Figyeljen arra, hogy mindenképpen legyen szexuális együttlétük az ovulációt megelőző és követő napon, és természetesen az ovuláció napján.

 5. Az aktus előtt helyezzen párnát csípője alá elősegítve ezzel, hogy hüvelye befelé lejtsen, és a spermiumok minél tovább benn maradhassanak. Ezt a testhelyzetet, együttlétet követően 15-30 percig tartsa meg.

 6. Táplálkozzon egészségesen, hogy erős egészséges gyermeket hozzon a világra. Szervezetének szénhidrátokra, zsírokra, fehérjékre egyaránt szüksége van. Mindezeket a rizs, burgonya, tésztafélék, magvak és gyümölcsök, zöldségfélék, a húsok, halak, a tojás, a tej és tejtermékek tartalmazzák.

 7. Kezdjen el terhes anyáknak javasolt multivitaminokat szedni. Fogyasszon folsav tartalmú étrend-kiegészítőt. A leendő apáknak szintén ajánlatos néhány ásványi anyag és vitamin szedése: C, illetve D vitamin, napi 15 gramm cink, kalcium és szelén. Ezek az ásványi anyagok és vitaminok pl. a baromfi és marhahúsban, gyümölcs- és zöldségfélékben, mogyoró, dió és egyéb magvakban, a tejben és tejtermékekben találhatók.

 8. A dohányzás, az alkohol és a leggyengébb drogok is hátrányosak a termékenységére, és terhesség esetén a születendő magzatra. Mindezek abbahagyása célszerű az elhatározás időpontjában és a "leállással" helytelen megvárni a terhesség bekövetkeztét. Fogyasszunk minél kevesebb kávét. Folyamatos gyógyszerszedés esetén kérjük ki kezelőorvosunk tanácsát. A leendő édesapák számára szintén tanácsos az alkoholfogyasztás és a dohányzás mellőzése.

 9. Végezzen minél több könnyű mozgást, vigyázzon testsúlyára. A túlsúly, de az alultápláltság is hatással lehet az egyik legfontosabb női hormon, az ösztrogén termelésére, mely hormon a menstruációs ciklus hosszát és az ovulációt szabályozza. A magas testzsír arány a női szervezetet fokozott ösztrogén termelésre készteti, míg a szükségesnél kevesebb testzsír a szükségesnél kevesebb ösztrogén termelését eredményezheti.

 10. Készüljön a terhességre lelkileg, érzelmileg is. A stressz csökkentheti a termékenységet. Ne aggódjon, ha huzamosabb időn keresztül nem sikerül teherbe esnie. A legtöbb házaspárnál ez egy évet is igénybe vehet, de számos esetben hosszabb időre van szükség.

 


Talán ez(ek) a termék(ek) is érdeklik Önt

10 db ovulációs tesztcsík Ár:
1 390 Ft
10 db ovulációs tesztcsík
Tovább
Start csomag Ár:
3 590 Ft
Start csomag
Tovább

Bejelentkezés

A bevásárlókosara jelenleg üres.Szállítási díjaink>>

Arianna orrszívó-porszívó Ár:
1 910 Ft
Arianna orrszívó-porszívó
Tovább
Fertility SCORE Férfi termékenységi teszt Ár:
8 500 Ft
Fertility SCORE Férfi termékenységi teszt
Tovább
Loritan tesztbetét 10 db Ár:
8 850 Ft
Loritan tesztbetét 10 db
Tovább
Femibion 800 magzatvédő vitamin Ár:
3 785 Ft
Femibion 800 magzatvédő vitamin
Tovább
Vitinne kapszula 100 db Ár:
6 470 Ft
Vitinne kapszula 100 db
Tovább