www.gebauerpharma.hu | a Gebauer Pharma csoport tagja
Ha elégedett az oldalunkkal, kérjük, ajánlja ismerősének!

Az Ön neve:

Az Ön email címe:

Ismerőse email címe:

Üzenet:

Ovulációs tesztek ♀ arrow 5 db ovulációs tesztcsík

5 db ovulációs tesztcsík

5 db ovulációs tesztcsík

Early Detection ovulációs tesztcsík 5 darabos kiszerelésben az ovuláció idejének vizeletből történő meghatározására.


Egységár: 740 Ft
A terméket új áruházunkban tudja megrendelni. Kérjük, kattintson a vásárlás gombra!

Termékismertető |

Termékismertető

Az ovulációs LH tesztek az ovuláció (tüszőrepedés) időpontjának előjelzésére szolgáló eszközök, melyek segítségével otthon, csupán vizelet felhasználásával saját magunk vizsgálhatjuk, mikorra várható az ovuláció időpontja.

A jelenleg ismert egyik legmegbízhatóbb módszer a peteérés-jelző tesztcsík, mely a vizeletben lévő LH (luteinizáló hormon) mennyiségét jelzi. A menstruációs ciklus folyamán növekvő tüsző egyre több ösztrogén hormont termel, melynek hatására - egy bizonyos szint elérése után - az LH (luteinizáló hormon) szint hirtelen megnövekszik. Ezt nevezik LH-csúcsnak. Ennek legfontosabb hatása, hogy a tüszőben érlelődő petesejt néhány órán belül beérik, majd kb. 24-36 órával az LH-csúcs után, kiszabadul a petefészekből, mely jelenséget tüszőrepedésnek, más néven ovulációnak nevezünk. Az LH ovulációs tesztek alkalmasak a fent említett LH-csúcs kimutatására.

Az ovulációs LH tesztek előnyei:

  • Az ovulációs LH teszt elvégzése egyszerű, szakképesítést nem igénylő művelet.

  • Egyértelmű, megbízható eredményt mutat 5 percen belül.

  • Érzékenysége 40 mIU/ml.

  • Több, mint 99%-os megbízhatóság.

Az 5 darabos Early Detection ovulációs LH tesztcsík vásárlása esetén 1 teszt elvégzésének költsége mindössze 148 Ft.

Hány darabot vegyek? |

Hány darab tesztre van szükségem?

Az 5 darabos LH tesztcsík a ciklusonként minimálisan szükséges mennyiség, ha még nem ismeri ciklusa hosszát, az ovuláció várható időpontját.

Hogyan gondolkozzam saját esetemben?

  1. Határozza meg a menstruációs ciklus hosszát. A menstruációs ciklus hossza azon napok száma, amely a menstruációs vérzés első napjától a következő periódus első napjáig tart.
  2. Ezután számolja ki a vizsgálat kezdési napját. A táblázat első sorában a menstruációs ciklus napjainak számát, a második sorban az LH vizsgálat kezdési időpontját találja:
  3. A táblázatból határozza meg a vizsgálat első napját. Ezen a napon kell elkezdenie a vizsgálatot és további négy napon keresztül naponta szükséges tesztet végezni.

Megjegyzés: Ha bizonytalan a menstruációs ciklus hossza, használja a legrövidebb ciklusidőt (21 nap) a táblázatból. Ebben az esetben szükségessé válhat a vizsgálat öt napon túl is.

Példa: A havi menstruációs ciklus szokásosan 28 nap. A táblázat alapján számolva, az utolsó menstruáció ebben a hónapban 3.-án kezdődött, ehhez 11 napot hozzáadva, beleszámítva a kezdési napot is, a hónap 13. napját kapja. Ezen a napon kell a vizsgálatot kezdeni és öt napon keresztül folytatni a hónap 17. napjáig.

A példa jól nyomon követhető a Mintavételi Naptár segítségével:

 

Használati útmutató

Használati útmutató

  1. Függőlegesen tartva a nyilak irányában merítse a tesztcsíkot a vizeletmintába 10-15 másodpercig. Ne merítse a MAX jelzésnél mélyebbre.

  2. Vegye ki a tesztcsíkot a vizeletmintából, helyezze jelzéssel felfelé, jól megvilágított, nem nedvszívó, vízszintes felületre.

  3. Várjon amíg a színes csík/csíkok megjelennek. 5 perc múlva olvassa le az eredményt. 10 perc múlva már ne értékelje a tesztet!


Értékelés:

Pozitív: Két vonal jelenik meg a tesztcsíkon. Egy színes vonal a teszt zónában (T) és egy színes vonal a kontroll zónában (C). Ez jelzi, hogy a következő 24-36 órában az ovuláció bekövetkezhet.

Negatív: Két színes vonal látható, de a teszt zónában (T) a vonal világosabb, mint a kontroll zónában (C) lévő vonal. Ez jelzi, hogy LH-csúcs még nem mutatható ki.

Nem értékelhető: A kontroll csík nem jelenik meg. A hibát a nem megfelelő mennyiségű minta, vagy a kivitelezés okozhatja. A vizsgálatot új tesztlap használatával meg kell ismételni. Az ismétlődő hibáról tájékoztassa a forgalmazót.
 

Talán ez(ek) a termék(ek) is érdeklik Önt

PG/53 ovulációs mikroszkóp Ár:
2 840 Ft
PG/53 ovulációs mikroszkóp
Tovább
10 db ovulációs tesztcsík Ár:
1 390 Ft
10 db ovulációs tesztcsík
Tovább

Bejelentkezés

A bevásárlókosara jelenleg üres.Szállítási díjaink>>

Ferulant kapszula Ár:
8 062 Ft
Ferulant kapszula
Tovább
More Milk Plus tejserkentő tabletta 60x Ár:
6 210 Ft
More Milk Plus tejserkentő tabletta 60x
Tovább
Ovant kapszula Ár:
8 062 Ft
Ovant kapszula
Tovább
PG/53 ovulációs mikroszkóp Ár:
2 840 Ft
PG/53 ovulációs mikroszkóp
Tovább
MEDI-FEC székletvér ellenőrző teszt Ár:
1 050 Ft
MEDI-FEC székletvér ellenőrző teszt
Tovább