www.gebauerpharma.hu | a Gebauer Pharma csoport tagja
Ha elégedett az oldalunkkal, kérjük, ajánlja ismerősének!

Az Ön neve:

Az Ön email címe:

Ismerőse email címe:

Üzenet:

Intim higiénia arrow Colpo-Cleaner Multi szett

Colpo-Cleaner Multi szett

Colpo-Cleaner Multi szett

További képek

Intim zuhany eszköz + 20 db laktóz pezsgőtabletta készletben, hüvelyzuhany készítéséhez.


Egységár: 2 490 Ft
A terméket új áruházunkban tudja megrendelni. Kérjük, kattintson a vásárlás gombra!

Termékismertető |

Termékismertető

A hüvely önvédelmét számos újkori találmány és szokás mellékhatása is károsítja. Ekkor a kórokozók lemarják a sokrétegű védőhámot a hüvely falán, így az kiszivárog. Ez a folyás. Következménye: intim betétek és tisztasági tamponok használata. 

A hüvely védelmét jórészt a benne élő védelmező Döderlein flóra adja. Ez olyan erős savat képez a hüvelyfalban levő cukorból, hogy kórokozók itt nem tudnak elszaporodni. De ha például sok antibiotikum szedésével a Döderlein flóra is kipusztul, vagy tablettás fogamzásgátlók hatására kevés lesz a hüvelyfali cukor, vagy éppen lúgos folyadékokkal (pl. szappanos víz, sampon, uszodavíz, férfi nemi váladék) megszűnik a hüvely savassága, akkor az önvédelem leromlik és egy mindig lesben álló kórokozó szaporodik el.

Amennyiben rendszeresen intim zuhanyt használ, megelőzheti a kellemetlen tünetekkel járó hüvelygyulladást és annak alattomos következményeit!

Mi ronthatja még a hüvely savas vegyhatását?

  • A méhszájseb, méhnyak repedés, rosszul záró gát, lesüllyedt méh, terhesség.
  • A pangó anyagok: menstruációs vér, hüvelytabletták és kúpok maradékai.
  • A hüvelygyulladás kórokozójának gyógyszeres kiirtását követően sem eléggé savas e terület, ezért gyakran nem a hasznos Döderlein flóra, hanem egy lesben álló kórokozó veszi át az "uralmat". Tehát két-három hétig, amíg a Döderlein flóra nem szaporodik fel, és nem nő vissza a lemart hám, addig bizony fokozottan védelemre szorul ez a testnyílás!

Hogyan védi Önt az intim zuhany?

  1. Kimossa a pangó, sokszor tömeges váladékot, amiben a kórokozók élnek és szaporodnak.
  2. Nyomban savas vegyhatást állít elő és azt igyekszik fenntartani mindaddig, amíg...
  3. ...a laktózzal (tejcukorral) elszaporítja a Döderlein flórát, hogy savat termeljen. Ezt a cukrot a leggyakoribb kórokozók nem eszik! - Így néhány hét alatt a hám is megerősödik.

Mi történik azzal, aki nem előzi meg a hüvelygyulladásait, nem törődik a folyásával?

  • A hüvely, a méh és a méhkürt nyitott csatornát képez és a hasüregbe vezet, ezért a hüvelyből a gyulladás a kismedence szerveire ráterjedhet. Terhesség esetén a magzat is megfertőződhet.
  • A hüvely védőhámját a közönséges kórokozók lemarják, mint például a gomba, ezért az ölelkezéssel odavitt Humán Papilloma Vírus mélyebbre jut és eléri az alsó, megfertőzhető hámsejteket. Ez a vírus okozza a méhnyak-, hüvely- és szeméremtest-rákot.
  • A gyulladás hatására az erek is kitágulnak, kilyukadhatnak, ezért a közösüléssel odakerülő vérbaj, AIDS és májgyulladás kórokozói így sokkal könnyebben juttathatók be a partner vérereibe. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Használati útmutató |

Használati útmutató

Hányszor és hogyan használja?

Megelőzésre és tisztálkodásra (az önvédelmet károsító hatások számától függően) 1-2-3 naponta egyszer. Gyulladás utókezelésére naponta háromszor, két napon át (ilyenkor csíphet a folyadék), majd fokozatosan ritkábban három hétig.

Így használja

1.  Töltse a Colpo-Cleaner Intim Zuhany tartályát tiszta, testmeleg vízzel a középső bordáig. A víz hőmérsékletét ellenőrizze úgy, hogy a tartályt az ajkához érinti.

 

 

 

2.  Törjön félbe 1 darab Colpo-Cleaner Laktóz tablettát és tegye bele a tartályba.

 

 

 

3.  Kádban, zuhanyban, bidén, vagy WC csészén ülve laza izmok mellett könnyen tudja használni.

 

 

 

4. Összenyomás közben forgassa körbe a tartályt. Az Intim Zuhany használata nem fájhat!

 

 

 

Az oldatot mindig frissen készítse. Szüzek is igénybe vehetik. Egy eszközt csak egy személy használjon. Áldott állapotban, gyermekágyban és műtét utáni használatáról kérdezze meg orvosát. Tegye ugyanezt, ha a fentieket betartva mégis visszatér a panasza.

Tisztítás és fertőtlenítés

Használat után az eszközt belül és kívül, tiszta vízzel öblítse ki. A vízzel teletöltött tartályba tegyen fertőtlenítő szert, például 1/4 tabletta Neomagnolt és állítsa bele a kezelőcsövet. Fél óra múlva szárazon tárolja.

Ha a fentiek betartása után kedvezőek tapasztalatai, tanítson meg másokat is a hüvelygyulladások megelőzésére, az önvédelemre!

Szakorvosi üzenet

Kedves Hölgyem!

Az utolsó évszázad számos találmánya és szokása a hüvely önvédelmét károsítja. A hüvelygyulladás tünete a folyás. Az orvoshoz járásba sokan belefáradnak, a kiszivárgó váladékot pedig kénytelenek felitatni intimbetéttel, tamponnal.

A nőgyógyászati ambuláns és korházi betegek felét hüvelygyulladásos (Vaginitis) és következményes kismedencei gyulladásos esetek (Pelvic Inflammatory Deseases) adják. 
Várandós nőknél a legtöbb esetben a hüvelyből felszálló (aszcendáló) fertőzés okozza a méhen belüli tüdőgyulladást és az idegrendszeri fejlődési hibákat. Szintén a felszálló fertőzések okozzák a koraszülések kétharmadát. A koraszülöttek közül kerül ki a szüléskörüli halálozás 80%-a.

Nemcsak a várandós kismamáknak, hanem a szexuálisan aktív, egészséges nőknek is veszélyt jelentenek a hüvelyi fertőzések, ha hüvelyük védőhámja és savköpenye nem ép. Ezt a legyengült hüvelyi önvédelmet használják ki a kórokozók a továbbterjedésre a szexuális együttlétek alkalmával. Mint az emberek között a leggyakoribb és testileg legbehatóbb kapcsolat, a szexualitás számos alkalmat ad a kórokozóknak a támadásra. A mindennapos, banális kórokozók: Soor, Chlamydia, Trichomonas, gennykeltőkön túl a leggyakoribb szexuálisan átterjedő kórokozó – amely csak évek múlva okozhat betegséget - a méhnyakrákot előidéző Humán Papilloma Vírus (HPV). A HPV, a Hepatitis B és C Vírus és a Humán Immunodeficiencia Vírus (HIV) amely az AIDS okozója, felelősek azért, hogy világszerte a szexuálisan terjedő betegségek a fertőzéses halálozások listáján a 3. helyet (1. tbc, 2. malária) és a daganatos halálozások listáján pedig a 2. helyet foglalják el (1. tüdőrák).

Ezeket az adatokat az emberek nagy többsége nem ismeri. Tájékozatlanságból, túlzott szemérmességből vagy a higiénia hiányából eredendően a nők nagy része nem törődik a hüvelye természetes védekező rendszerének fenntartásával. Pedig ezzel nem csak maguknak, hanem gyermekeiknek is maradandó károkat okozhatnak.

Az áldatlan állapot megelőzésére bizalommal kínáljuk Önnek a Dr. Dolhay termékeket. Többezer év tudása és a saját négyévtizedes tapasztalatom alapján fejlesztettük ki termékeinket.

Üdvözlettel

Dr. Dolhay Balázs szülész-nőgyógyász

 
 

 


Talán ez(ek) a termék(ek) is érdeklik Önt

Colpo-Cleaner Laktóz tabletta Ár:
1 250 Ft
Colpo-Cleaner Laktóz tabletta
Tovább

Bejelentkezés

A bevásárlókosara jelenleg üres.Szállítási díjaink>>

MEDI-COM vizeletvizsgálati tesztcsík Ár:
810 Ft
MEDI-COM vizeletvizsgálati tesztcsík
Tovább
PG/53 ovulációs mikroszkóp Ár:
2 840 Ft
PG/53 ovulációs mikroszkóp
Tovább
Középsugaras hCG teszt Ár:
655 Ft
Középsugaras hCG teszt
Tovább
SavvyCheck candida teszt Ár:
2 490 Ft
SavvyCheck candida teszt
Tovább
Ferulant kapszula Ár:
8 062 Ft
Ferulant kapszula
Tovább