www.gebauerpharma.hu | a Gebauer Pharma csoport tagja
Ha elégedett az oldalunkkal, kérjük, ajánlja ismerősének!

Az Ön neve:

Az Ön email címe:

Ismerőse email címe:

Üzenet:

Egészségügyi tesztek arrow Loritan tesztbetét 10 db

Loritan tesztbetét 10 db

Loritan tesztbetét 10 db

A Loritan® speciális betétet a tisztasági betétekhez hasonló kényelemmel. Segít a magzatvízszivárgás korai észlelésében,hogy minél hamarabb önálló lépéseket tegyen a veszélyek elkerülésére.


Egységár: 8 850 Ft
A terméket új áruházunkban tudja megrendelni. Kérjük, kattintson a vásárlás gombra!

Termékismertető

Termékismertető

A Loritan® magzatvízszivárgást kimutató tesztbetét önállóan, a várandós kismama által is bármikor, bárhol, hüvelyi beavatkozás nélkül alkalmazható. Ellentétben egy adott időben megfigyelhető helyzet vizsgálatával, biztosítja a folyamatos monitorozás lehetőségét, akár a szakaszosan szivárgó magzatvíz felismerését is lehetővé téve. Nagy érzékenységű, egy lépésben elvégezhető teszt, amely rövid időn belül eredményt ad. A Loritan® tesztbetét lehetővé teszi a magzatvízszivárgás korai észlelését, ezzel a magzat és az anya egészségének védelmét.

A Loritan® tesztbetétet ugyanúgy kell használni, mint bármely tisztasági betétet. A lényegi különbség a Loritan® és más betétek között, hogy a Loritan® beépített tesztcsíkot tartalmaz, amely magzatvízzel érintkezve elszíneződik. A Loritan® még akkor is el tudja különíteni a magzatvizet a vizelettől, ha a vizelet pH-ja hasonló a magzatvizéhez, mert a betét közepén található, szabadalmi védettséggel rendelkező, különleges sárga tesztcsík – egy speciális összetételű polimer mátrix – ammóniával reagálva megtartja eredeti sárga színét.

Magzatvízszivárgás esetén viszont már kis mennyiség távozása is halványszürke,kék vagy zöld elszíneződést okoz a tesztbetéten, ami lehetővé teszi a szivárgás korai észlelését, akár a terhesség második, akár a harmadik harmadában. A tesztbetét színváltozása legalább 48 órán keresztül látható marad. A rendkívül magas érzékenységű teszt minden olyan esetben hasznos, ahol fontos a burok épségének megítélése, hogy elkerühetővé váljanak a további, felesleges klinikai beavatkozások.

 

Mikor? Milyen helyzetben javasolt a Loritan® tesztbetét alkalmazása?

A betét használata mind a problémamentesen zajló (normális élettani), mind veszélyeztetett terhességek esetén javasolt. A magzatvíz szivárgása megnöveli a méhen belüli fertőzés veszélyét, amely az anyára és a magzatra nézve is veszélyes.

A magzatvízszivárgás korai felismerése segít:

  • megelőzni a komplikációkat vagy a koraszülést,
  • azonosítani a burok sérülését, különösen magzatvíz mintavételt követően,
  • és segít észlelni a burokrepedést, hogy a várandós időben érkezhessen a kórházba a biztonságos szülés érdekében.

A Loritan® tesztbetétet minden olyan alkalommal használhatja az esetleges magzatvízszivárgás tesztelésére, amikor a hüvely körül nedvességet érez, ismeretlen eredetű, vízszerű folyás jelentkezik a hüvelybemenetben. Használhatja a szülést közvetlenül megelőző időszakban, hogy megállapítsa, magzatvíz-e a hüvely körül érzett nedvesség, folyás.

A terhesség második és harmadik harmadában a Loritan® tesztbetét minden olyan esetben alkalmazható, ahol felmerül az idő előtti burokrepedés lehetősége, azaz a magzatvíz szivárgásának nagyobb a kockázata:

  • magzatvíz mintavételt (amniocentézist) követő 48 órában,
  • azoknál a várandósoknál, akiknél korábban már előfordult idő előtti burokrepedés,
  • azoknál a várandósoknál, akiknél előzőleg koraszülés történt,
  • hüvelyfertőzés esetén,
  • ha a méhnyak nem megfelelően zárt,
  • ikerterhesség esetén.

Hogyan használjam a Loritan® tesztbetétet?

A Loritan® magzatvízszivárgást kimutató tesztbetétet illessze a fehérneműbe. Úgy hordható, mint egy normál tisztasági betétet, de 12 óránál hosszabb ideig ne viselje. A betét a folyamatos érintkezés miatt alkalmas a kis mennyiségű (0,1 ml), illetve a szakaszosan jelentkező magzatvízszivárgás kimutatására is. Ha folyadékszivárgást érez, vagy vegye ki a betétet és várjon 10-30 percet, majd ellenőrizze a színváltozást a sárga háttérhez képest; vagy viselje tovább a betétet további 10-30 percig és akkor ellenőrizze a színváltozás jelentkezését a sárga háttérhez képest. Betétcserekor is ellenőrizze, hogy történt-e színbeli változás a tesztcsík mentén.

 

Figyelem, további információk!  A használati útmutatót is tartalmazó termékbemutató kézikönyv letöltéséhez kattintson ide!

Vissza az oldal tetejére!

Bejelentkezés

A bevásárlókosara jelenleg üres.Szállítási díjaink>>

5 db terhességi tesztcsík Ár:
800 Ft
5 db terhességi tesztcsík
Tovább
MEDI-COM vizeletvizsgálati tesztcsík Ár:
810 Ft
MEDI-COM vizeletvizsgálati tesztcsík
Tovább
Femibion 800 magzatvédő vitamin Ár:
3 785 Ft
Femibion 800 magzatvédő vitamin
Tovább
MEDI-FEC székletvér ellenőrző teszt Ár:
1 050 Ft
MEDI-FEC székletvér ellenőrző teszt
Tovább
More Milk Plus tejserkentő tabletta 120x Ár:
9 921 Ft
More Milk Plus tejserkentő tabletta 120x
Tovább